Želírfix 1:1 20g

Kód: 7002
Značka: Labeta, a.s.
10 Kč / ks
Na dotaz
Možnosti doručení
Želírfix 1:1 20g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečnou marmeládu. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi. Jednodruhové marmelády jsou klasikou, která nikdy neomrzí. Ale co takhle zkombinovat meruňky s vanilkou nebo limetkou? Vaší fantazii se meze nekladou. Pokud ale máte po ruce ovoce, které nepatří mezi nejsladší, sáhněte po Želírfixu 1:1, ke kterému musíte při výrobě marmelády dosypat ještě 1 kg cukru. Složení: cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, extrakt z oregána Návod na přípravu Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout. Připrava v domácí pekárně Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 1 kg cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček ŽELÍRFIX 1:1 LABETA, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout Výživové údaje ve 100g: energetická hodnota 1520kJ/360kcal, tuky < 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1g, sacharidy 80g z toho cukry 68g, bílkoviny 0,8g, sůl 0,04g EAN: 8594009162408

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: