Kuzu zahušťovadlo Natural 50g
Kód: 3972Detailní popis produktu
Kuzu je škrob získávaný z kořene japonského vinného kmene. Kuzu je velmi užitečný prostředek pro zahušťování. Po jeho přidání jsou omáčky průhledné a polévkám přidává lesk. Při zahušťování výrazně nezmění původní chuť omáčky ani polévky. Celkově se v kuchyni dá použít k zahušťování omáček, polévek, pudingů, masových směsí apod. Zelenina a ryby poprášené kuzu před fritováním mají světlý křupavý povrch. Protože kuzu pomáhá vyrovnávat kyselost z cukrů, je tedy ideální do různých dezertů, pudingů, ovocných koláčů apod. Kuzu lze doporučit také při stavech vyčerpání, žaludečních potížích, nachlazení, horečce, v prevenci migrény a dalších případech. Složení: škrob z kořene kuzu bio Výživové údaje na 100g: energie 1454kJ/342kcal, tuky 0,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 84,7g z toho cukry 0g, bílkoviny 0,3g, sůl 0g. EAN: 8595617900888Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář